Verzenden en retouren

 Bandajanas maakt gebruik van post NL en DPD als verzender.

We streven er naar om bestellingen voor 15.00 uur geplaatst van maandag t/m donderdag, dezelfde dag, of de volgende dag te verzenden. Het gehele jaar door kun je bestellen.

Het trackingnummer krijg je op de dag van verzending gemaild.

Indien je bepaalde wensen hebt vwb de verzending neem dan contact op met onze klantenservice:0031623869555 of vermeld dit bij de opmerkingen.

  Levering van artikelen vindt plaats zolang de voorraad strekt en indien de betaling is afgerond.

 Bandajanas doet er alles aan om de goederen zo deugdelijk mogelijk te verpakken zodat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt.

 De verzendingskosten voor een zakelijke order binnen NL bedraagd € 7,95 per order. Heb je een kleine nabestelling? Je betaald € 3,95 voor een brievenbus pakje.  Bij een besteding vanaf € 500  exclusief BTW berekenen wij geen verzendkosten.

Voor verzending naar een ander land  binnen Europa gelden verschillende tarieven. Staat jouw land er niet bij of woon je  buiten Europa : Neem even contact op met de klantenservice 0031623869555

 RETOUR:

Retourneren of omruilen is alleen mogelijk als het product gebreken vertoont bij levering, je moet dan binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling contact opnemen.

Controleer de bestelling tijdens de levering zorgvuldig, we kunnen de klachten niet accepteren die zijn ingediend na 7 dagen na aflevering.

Producten moeten in de originele verpakking zitten; niet gedragen, beschadigd of gebruikt en geretourneerd met een trackingcode.

Deze website is een groothandelwebsite en valt daarom niet onder de wet "Kopen op afstand". Met de plaatsing en betaling van een bestelling weet de klant wat hij koopt.

Ook onze collega's in China hebben hun dag weleens niet en daarom geven we garantie op slippermissers.

Met een misser bedoelen we dat er een verkleuring, een grote oneffenheid in het materiaal, of de verwerking van de slipper, is.

Heb je toch nog vragen over de verzending of retournering?

Bel onze klantenservice:

Tel: 0031623869555

Of mail: info@bandajanas.com

 

 

 

 

 

 

© 2018 - 2023 Bandajanas-groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel