algemene voorwaarden en privacy

 

1. Algemeen

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle tot stand gekomen overeenkomsten tussen koper en verkoper én met betrekking tot online bestellingen. 
Bandajanas heeft te allen tijde recht om deze overeenkomst te beïndigen zonder opgave van reden. 
Bandajanas heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen. 

 

2. BESTELLINGEN

Meld je  aan via onze webshop, of mail.

Na controle van uw ( KVK ) bedrijfs gegevens en BTW nummer en goedkeuring van Bandajanas ontvang je een inlogcode. Na goedkeuring van de registratie ontvangt u per mail een bevestiging.

Hiermee krijg je toegang tot de inkoopprijzen.

Indien je een bestelling plaatst, ontvang je een automatisch gegenereerde orderbevestiging. Heb je deze niet ontvangen dan verzoeken wij om contact op te nemen met info@bandajans.com of bel op werkdagen van 10.00 uur-17.00 uur met onze klantenservice: 0623869555

Alle vermelde prijzen zijn vermeld in Euro en exclusief BTW.

3. VERKOOPPUNTEN

Graag maken wij  erop attent dat Bandajanas niet automatisch exclusiviteitsrecht geeft aan haar verkooppunten. Natuurlijk doen we ons best om per lokatie niet meerdere verkooppunten te krijgen.

Het is verboden om nieuwe Bandajanas producten aan te bieden op platforms als Bol , Amazon, Ebay, marktplaats en dergelijke.

4. PRIVACY

1. Verantwoordelijk

Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens:

Loes Snippe

Rozenpas 6

7035 AG Kilder

KvK 66325625

Btw nummer NL001866171B84

email: bandajanas.loes@gmail.com/ telefoon 0623869555

2. Welke gegevens worden verwerkt en voor welk doel

Alle persoonsgegevens ( Naam, Bedrijsnaam,Adres,Telefoon,Email, btw nummer, kvk nummer)worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling en verzending van de bestelling en zullen nimmer aan derden ter beschikking worden gesteld. 

3. Bewaartermijn

Bandajanas bewaart de gegevens voor onbepaalde tijd. Op verzoek worden deze per direct vernietigd.

4. Beveiliging

Ter bescherming van je persoonsgegevens heeft Bandajanas passende technische maatregelen getroffen.

5. Inzage recht, verwijdering gegevens

Via een mail aan de eigenaresse kun je een verzoek tot inzage, wijziging of verwijdering van jouw gegevens doen.

Indien je een klacht, vraag of opmerking hebt over de wijze waarop Bandajanas met je persoonsgegevens omgaat, ook een mail richten aan de eigenaresse.

6. Copyright

Bandajanas is een geregistreerd merk.

De klant mag niets toevoegen aan de producten van Bandajanas die niet zijn gekocht bij Bandajanas en deze vervolgens verkopen. Indien dit gebeurd zullen wij de toestemming tot verkoop van Bandajanas per direct stopzetten.

Op al onze tekst en beeld materiaal berusten auteursrechten en zijn dus eigendom van Bandajanas.

Wil je gebruik maken van onze beelden en teksten neemt u dan contact op met info@bandajanas.com

Niets van onze website mag worden gebruikt zonder toestemming van Bandajanas.

Bandajanas-groothandel.com doet al het mogelijke om juiste en volledige informatie te verschaffen. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele inhoudelijke of technische fouten. Mocht je onjuistheden aantreffen neem dan contact op met info@bandajanas.com

7. Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling defect raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.

8. Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar: info@bandajanas.com. Samen lossen we het op!

 

 

© 2018 - 2023 Bandajanas-groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel