over ons

Onze Bandajanas slipper is met veel passie ontworpen in Nederland en wordt zo duurzaam als mogelijk geproduceerd in China, Thailand, en Europa.
In China hebben we een aantal fabrieken bezocht en verschillende samples laten maken en eindeloos getest op comfort.  Uiteindelijk hebben we een keuze gemaakt voor een fabrikant die ook slippers produceert voor oa Ralph Lauren en Guess en voldoet aan alle certificaten waarin kinderarbeid wordt uitgesloten. Dit bedrijf heeft duurzaam ondernemen hoog in het vaandel staan door oa de keuze van materialen en een mooi ontwikkelprogramma voor haar werknemers. 
"Wij willen geen fancy slippers laten maken door uitgebuite mensen op blote voeten..."

Het meeste materiaal voor de banden van de slippers wordt gemaakt in Europa van restmateriaal uit de textielindustrie.
Vervolgens worden de bandensets met veel plezier geknoopt door sociale werkplaatsen in Nederland.
De accessoires zijn handgemaakt door volwassenen in Thailand en Indonesie. Unieke voetsieraden die met veel liefde worden vervaardigd.

De Bandajanas slippers worden inmiddels in winkels in Nederland en buitenland verkocht.

Ook worden we helaas al gekopieerd. We vinden het een reuze compliment dat we zo populair zijn maar doen liever eerlijk zaken en vinden het vervelend dat er geld wordt verdiend met 'snelle copy handel'. We gaan gewoon lekker door met het ontwikkelen van ons concept, daar zijn we goed in gebleken.

 

 

 

© 2018 - 2023 Bandajanas-groothandel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel